inXploited – Music Expo

inXploited – Music Expo

Op zaterdag 26 juni en zondag 27 juni hebben wij in de De Dokzaal Amsterdam een ‘Expo’ georganiseerd, waar wij met ons collectief twee integrale shows hebben gedaan. Daarnaast lieten wij onze kunst zien, zowel originele werken als prints op canvas. Het was een geweldige stap voor inXploited op creatief en muzikaal vlak. Alle mensen die gedoneerd hebben worden bij deze nogmaals hartelijk bedankt. Dankzij jullie is dit fantastische event niet bij een idee gebleven, maar daadwerkelijk tot realisatie gekomen. Verder willen wij graag JP den Tex bedanken voor zijn vakkundige management en rotsvast vertrouwen in ons, en natuurlijk zijn top gast optreden. Stephan voor zijn prachtige gastoptreden. Theo Vogelaars voor de rust en top live sound skills. Laetitia for the camera and production of our video material.

Op naar de volgende!

Mocht je interesse gewekt zijn, of dit nog een keer mee willen maken, of ons willen boeken, stuur dan een mailtje naar xenya@inxploited.nl .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.